سينما تجربي: بنا به دعوت رسميِ جشنواره بينالمللي «پيامي به بشريت» روسيه از مديرعامل «مركز گسترش» و در جلسهاي كه با حضور «شفيع آقامحمديان» و «ميخائيل ليتوياكف» [دبير جشنواره «پيامي به بشريت»] برگزار .شد، راههاي گسترش همكاريهاي سينمايي فيمابين مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
بنا بر گزارش پايگاه خبري- تحليلي «سينما تجربي» به نقل از روابط عمومي مركز گسترش سينماي مستند و تجربي، در اين جلسه كه صبح امروز (26 تيرماه 1389) و در حاشيه برگزاري جشنواره بينالمللي «پيامي به بشريت»، در شهر سنپترزبورگ روسيه برگزار شد، «شفيع آقامحمديان» با اشاره به عنوان اين جشنواره [پيامي به بشريت- Message to Man] كه مفهومي كلي را در برميگيرد، پيشنهاد كرد تا سياستگذاران و مسئولان جشنواره، بصورت مصداقي وارد اين بحث شده و عموم فيلمسازان را در گسترهي جهاني ترغيب نمايند كه به بحث مهم «حقوق بشر» و مفاد آن در آثارشان بپردازند تا در اين جشنواره موضوعي، به نمايش عمومي درآيد.
بر پايه اين گزارش، عصر امروز و ساعتي قبل از افتتاح بخش ويژه «مرور فيلمهاي ايراني» بيستمين جشنواره بينالمللي «پيامي به بشريت» روسيه نيز «شفيع آقامحمديان» در جمع فيلمسازان و تماشاگران جشنواره، به سخنراني خواهد پرداخت.
گفتني است: در اين بخش ويژه، 5 فيلم مستند از توليدات مركز گسترش سينماي مستند و تجربي با عناوين: روياهاي فراموش شده (مهدي نادري)، كليد (محسن خانجهاني)، زيستن (محمود كياني فلاورجاني)، وايو (حسن نقاشي) و راند 205 (حامد خسروي) به نمايش عمومي در خواهد آمد.
بيستمين جشنواره بينالمللي «پيامي به بشريت» سن پترزبورگ، طي مراسمي كه عصر 31 تيرماه 1389 برگزار ميشود، به كار خود خاتمه خواهد داد.