عبدالحسین بدرلو: هدف همه متولیان تولید مستند، پیشرفت این سینماست

عبدالحسین بدرلو: هدف همه متولیان تولید مستند، پیشرفت این سینماست

عبدالحسین بدرلو مسئول جدید گروه مستند «روایت فتح» در جلسه معارفه خود که با حضور فعالان و سینماگران حوزه مستند برگزار شد تاکید کرد: هدف همه نهادها و مراکز تولید فیلم مستند، این روزها همگرایی و پیشرفت این سینماست.

به گزارش روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، عبدالحسین بدرلو مسئول جدید گروه مستند روایت فتح با بیان اینکه از سال‌ها قبل با علیرضا استرابی آشنایی داشته است، گفت: در یک ماه گذشته بیش از گذشته به ویژگی‌های اخلاقی و حرفه‌ای ایشان پی بردم و امیدوارم بتوانم این مسیر را به شایستگی ادامه دهم.

وی افزود: امروز همه مجموعه‌های فعال در حوزه مستند از جمله روایت فتح، سازمان سینمایی سوره، مرکز گسترش و مجموعه اوج، با وجود تفاوت مأموریت‌ها، یک هدف مشترک دارند و آن ارتقای سینمای مستند ایران و رساندن پیام انقلاب اسلامی به مخاطبان داخلی و بین‌المللی است.

بدرلو در پایان تأکید کرد: تولید فیلم مستند، کاری فردی نیست، بلکه حاصل تلاش جمعی همه عوامل از مرحله ایده تا تولید و پخش است و امیدواریم با همدلی و همکاری، بتوانیم آثار مستند مؤثرتر و ماندگارتری را تولید کنیم.