عشق و نفرتی که از خیابان ناصر خسرو به موزه سینما رسید

مستند «در جستوجوی خانه خورشید» به کارگردانی «مهدی باقری» با موضوع زندگی، عشق و نفرت در خیابان ناصر خسرو، روز دوشنبه ساعت 19 طی مراسمی در موزه سینما رونمایی میشود. این فیلم تولید مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی است.
به گزارش روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، مهدی باقری و عوامل مستند «در جستوجوی خانه خورشید» همزمان با روز تهران، طی مراسمی در موزه سینما از این مستند رونمایی خواهند کرد و پس از آن فیلم در سینماهای گروه هنر و تجربه روی پرده میرود.
عوامل تولید مستند «در جستوجوی خانه خورشید» عبارتند از: کارگردان و تهیهکننده: مهدی باقری، پژوهشگران: مهدی باقری و امیرحسین راد، فیلمبردار: رضا تیموری، صدابردار: احمدرضا طایی، طراحی صدا و میکس: مهرشاد ملکوتی، تدوینگران: مهدی باقری و بابک بهرامبیگی، نویسندگان گفتار متن: مهدی باقری و بهروز ملبوسباف، گویندگان: مرتضی پایهشناس و مهدی باقری، آهنگسازان: شهاب بلوکی و بابک کوهستانی، طراح صحنه و لباس: مهشید جوادی، عکاس و طراح لوگو: ابراهیم عاشوری، مدیر تولید: مرتضی ابراهیمی، تهیه شده در: مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی.
در خلاصه موضوع این مستند آمده است: «این مستند روایت ۱۴۰ سال زندگی، عشق و نفرت در خیابان ناصر خسرو است...»