چهارشنبه 13 مرداد 1400   |      |    فصلنامه سینما انیمیشن

فصلنامه تخصصی سینما انیمیشن شماره شانزده

فصلنامه تخصصی سینما انیمیشن شماره شانزده

شماره شانزده / بهار 1400

لینک مطالعه در فیدیبو 

 

در این شماره ضمن مروری بر انیمیشن‌های سینمایی در حال ساخت، وضعیت آسیفای ایران و جهان در دوران کرونا مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین با نگاهی به تاریخچه حضور انیمیشن‌های ایرانی در رقابت اسکار، در گفتگویی با علی‌اکبر صادقی به رابطه تنگاتنگ طراحی و انیمیشن توجه شده و این هنرمند تجسمی و فیلمساز ایرانی پیرامون نقاشی ایرانی به عنوان نقصان انیمیشن ایرانی سخن گفته است.

در این شماره از فصلنامه گفتگوهایی با مهسا سامانی کارگردان انیمیشن «هبوب» و فرنوش عابدی کارگردان «ملکوت» درباره آثارشان منتشر شده است. یادمان اکبر عالمی و محمد ابوالحسنی درگذشتگان اخیر حوزه انیمیشن و یادداشت‌هایی درباره این دو هنرمند بخش دیگری از «انیمیشن ایرانی» در فصلنامه سینما انیمیشن است.

در بخش حرفه انیماتور این شماره از فصلنامه، تحریریه نگاهی به استودیو برفک در روزهای کرونایی داشته و با خالقان انیمیشن سینمایی «پسر دلفینی» همراه شده‌اند.

در این شماره پرونده‌ای با عنوان «انیمیشن و کرونا» منتشر شده که در این بخش دکتر علیرضا گلپایگانی، اسدالله دیانتی، اشکان رهگذر، حامد جعفری، فاطمه حسینی شکیب در میزگردی به بررسی مشکلات و معضلات حوزه انیمیشن در دوران کرونا پرداختند. همچنین در این پرونده به تاثیر کرونا بر تولید انیمیشن در جهان، تلویزیون، تولیدات دانشجویی و روایت‌های شخصی از تجربیات کرونایی پرداخته شده است.

آخرین بخش از شانزدهمین شماره فصلنامه به سینمای انیمیشن جهان اختصاص دارد و در این بخش مطالبی چون «نگاهی به زندگی و آثار ماکوتوشینکای»، «هویت انسانی، دنیای ماورا و بازنمایی رسوم به زبان انیمیشن»، «گفت و گویی با واسیلیس کروستالیس- مگان دمور کارگردانان انیمیشن گرگینه‌ها پیرامون محبوبیت این انیمیشن سینمایی»، «توماس رنولدنر کارگردان انیمیشن «نمی دانم چه»، «بلندپروازانه‌ترین فیلم سال‌های اخیر پیکسار» و ... در اختیار مخاطبان قرار داده شده است.