نمایش «یک کاج و صد گنجشک» در لندن

نمایش «یک کاج و صد گنجشک» در لندن

مستند بلند «یک کاج، صد گنجشک» ساخته هاشم مرتضویان به جشنواره بین‌الملی مستند لندن (LIDF) راه یافت.

به گزارش ارتباطات و اطلاع رسانی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، مستند بلند «یک کاج، صد گنجشک» ساخته هاشم مرتضویان به جشنواره بین‌الملی مستند لندن (LIDF)  راه یافت. این جشنواره که مورد تایید بفتاست قدمی موثر در معرفی بهتر فیلم برای پخش و اکران فیلم در کشور بریتانیا است و شانس حضور در بفتا را برای این فیلم می‌سازد.

 

این جشنواره قدیمی‌ترین جشنواره فیلم مستند در لندن است که نگرشی پرسشگر و انتقادی نسبت به مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی روز دارد و به دنبال کشف استعدادهای نوظهور در سراسر جهان است. هفتاد و پنجمین دوره این جشنواره با حضور فیلم‌های مختلف از سراسر جهان در تاریخ ۱۱ تا ۲۷ مارس ۲۰۲۲ در شهر لندن در انگلیس برگزار می‌شود. از ایران دو مستند «زنانگی» و «یک کاج، صد گنجشک» در بخش رقابتی این جشنواره معتبر حضور دارند.
 

«یک کاج صد گنجشک» تولید مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، به کارگردانی و تهیه‌گنندگی هاشم مرتضویان روایتی است تلخ از مصائب کودکان مهاجر افغانستان در ایران که در آذرماه گذشته در هفتاد و پنجمین دوره جشنواره بین المللی سالرنو در ایتالیا به نمایش درآمده بود.