اکران ویژه «گلوله باران» در مرکز گسترش

اکران ویژه «گلوله باران» در مرکز گسترش

مستند «گلوله باران» به کارگردانی مرتضی پایه‌شناس سه‌شنبه 25 مردادماه در مرکز گسترش نمایش داده می‌شود.

به گزارش ارتباطات و اطلاع رسانی مرکز گسترش سینمای مستند، داستانی و تجربی، جلسه نمایش و گفتگو درباره «گلوله باران»، با حضور مرتضی پایه‌شناس، سه شنبه ساعت 17:30 در سالن حقیقت مرکز گسترش برگزار می‌شود. رضا صائمی مجری- کارشناس این جلسه است.
 

«گلوله باران» درباره دو فیلمبردار است که همراه با گروهی نظامی عازم خط درگیری می‌شوند. در میانه‌ راه یکی از فیلمبرداران توسط تک‌تیرانداز دشمن مجروح می‌شود. او نمی‌تواند به راه رفتن ادامه بدهد. ساعت‌ها به سختی می‌گذرد. وضعیت پیچیده‌تر می‌شود، از آسمان باران می‌بارد و از زمین گلوله.
 

«گلوله باران» در سیزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» نمایش داده شده و نشان فیروزه بهترین فیلم، تندیس بهترین کارگردانی مستند بلند و جایزه بهترین تدوین را به دست آورده است. مرتضی پایه شناس و حسین مومن کارگردان «گلوله باران» و مرتضی شعبانی تهیه‌کننده این فیلم هستند.
 

«گلوله باران» از سه‌شنبه ۲۵ مردادماه در سایت هاشور به صورت آنلاین نمایش داده می‌شود.