«ضدقهرمان» پرمخاطب‌ترین مستند هاشور/ «دبستان پارسی» همچنان محبوب است

«ضدقهرمان» پرمخاطب‌ترین مستند هاشور/ «دبستان پارسی» همچنان محبوب است

مستند‌های «ضدقهرمان»، «کارون»، «دبستان پارسی» و «در مضار توتون» در رده اول تا چهارم پرفروش‌های سال ۱۴۰۳ سایت هاشور هستند.

به گزارش روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، فرزاد آذری‌پور مدیر عامل «هاشور» درباره پرمخاطب‌ترین آثار مستند این سایت گفت: مستند «ضد قهرمان» ساخته عارف افشار که به تازگی در «هاشور» اکران شده، پرمخاطب و به شکل غیرقابل پیش‌بینی پربیننده است. مستند «کارون» (محمد احسانی) هم از آثار پربیننده امسال «هاشور» است. «دبستان پارسی» ساخته حسن نقاشی هم که مدتهاست در هاشور اکران آنلاین شده، از آثار پربیننده ما بوده است. مستند «در مضار توتون» (آریان رضایی) چهارمین مستند پربیننده «هاشور» در سالی است که به انتهای آن نزدیک می‌شویم.

آذری‌پور در ارزیابی وضعیت استقبال از آثار مستند در سالی که گذشت، گفت: اتفاقی که در اردیبهشت ماه امسال افتاد و پس از آن، انتخابات باعث شد، شروع خوبی نداشته باشیم. اما به تدریج اوضاع بهتر شد و از شهریور و مهرماه، بازدید‌ها رونق گرفت و اوضاع به سامان شد.

او افزود: مخاطب «هاشور» نسبت به سال پیش روند صعودی داشته، همان طور که اشاره کردم جز چند ماه اول سال، بقیه ماه‌ها وضعیت استقبال از تماشای آثار مستند قابل توجه بوده است. الان که در بهترین شرایط هستیم، استقبال از همه فیلم‌ها قابل توجه و امیدوارکننده است. اواخر بهمن ماه «رخ» (سام کلانتری) اکران آنلاین می‌شود و پیش بینی ما این است که از این فیلم هم استقبال شود. برنامه ریزی ما این بود که هر ماه چند فیلم پرفروش داشته باشیم و آرام آرام وارد پروسه تولید فیلم شویم.

مدیرعامل «هاشور» در بخش دیگری از سخنانش درباره همکاری با جشنواره‌ها گفت: یکی از افتخار‌های ما، همکاری با جشنواره «سینماحقیقت» است، امسال با تعطیلی بخش اکران آنلاین و تمرکز بر اکران فیزیکی، تجربه جدید و متفاوتی در «سینماحقیقت» داشتیم. هجدهمین دوره «سینماحقیقت» یکی از دوره‌های پربار جشنواره بود، همراهی ما با این رویداد، برایمان سرشار از تجربه بود. در این دوره، در بخش آرای مردمی و کتابخانه ویدیویی همراه «سینماحقیقت» بودیم.

آذری‌پور با انتقاد از برخی اتفاق‌ها در جشنواره فیلم فجر گفت: متاسفانه بعضی برخورد‌ها و رویکرد‌های غیراخلاقی و غیرحرفه‌ای مانع همکاری ما با چهل و سومین جشنواره فیلم فجر شد. بخش خصوصی اگر سرمایه‌گذاری می‌کند و دغدغه‌ای دارد، باید از آن حمایت کرد، اما بعضی انتخاب‌ها، و رفتار‌های نادرست، باعث ناامیدی است.

«دبستان پارسی» ساخته حسن نقاشی تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی است.

منبع: جوان آنلاین