چهارشنبه 03 ارديبهشت 1404   |   اخبار مرکز ، مستند    |    رائد فریدزاده ، رئیس سازمان سینمایی

دیدار رائد فریدزاده با وزیر فرهنگ بلاروس

دیدار رائد فریدزاده با وزیر فرهنگ بلاروس

رئیس سازمان سینمایی در اولین روز حضور در مسکو با وزیر فرهنگ بلاروس دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، رائد فریدزاده که برای شرکت در آکادمی علوم سینمایی اوراسیا به روسیه سفر کرد. در حاشیه این رویداد با روسلاند چرنتسکی دیدار کرده و دو طرف بر گسترش همکاری‌های فرهنگی تأکید کردند.

وزیر فرهنگ بلاروس با استقبال از گسترش همکاری‌های دوجانبه همکاری، درخواست برگزاری هفته فرهنگی بلاروس در تهران را مطرح، و با موافقت طرف ایرانی روبرو شد. این رویداد فرهنگی شامل بخش‌های متنوعی از جمله اجراهای تئاتر، کنسرت ارکستر، برپایی نمایشگاه و نمایش فیلم‌های بلاروس خواهد بود.

رئیس سازمان سینمایی در این دیدار با اشاره به سطح مطلوب روابط سیاسی و فرهنگی دو کشور، بر ضرورت فعال‌سازی کارگروه‌های مشترک برای اجرایی‌سازی تفاهم‌نامه همکاری‌های فرهنگی که در سال 1402 به امضای وزرای فرهنگ دو کشور رسیده بود، تأکید کرد.

 رسانه جدید

وی همچنین پیش‌نویس تفاهم‌نامه همکاری‌های سینمایی را به وزیر فرهنگ بلاروس ارائه داد و مقرر شد همزمان با برگزاری هفته فرهنگی بلاروس در تهران به امضا برسد.

سفر فریدزاده  به مسکو در قالب برنامه‌های گسترش همکاری‌های فرهنگی و سینمایی در منطقه برنامه‌ریزی شده است.