دوشنبه 11 آبان 1405   |   اخبار مرکز ، مستند    |    «ربین و لک‌لک‌ها»

«ربین و لک‌لک‌ها» از شبکه الجزیره پخش می‌شود

«ربین و لک‌لک‌ها» از شبکه الجزیره پخش می‌شود

مستند «ربین و لک‌لک‌ها» به کارگردانی نوراله فتاحی و تهیه‌کنندگی محمدجواد امیرانی، روز سه‌شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۵ از شبکه مستند الجزیره روی آنتن می‌رود.

به گزارش روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، این مستند روایتگر زندگی ربین، نوجوانی در یکی از روستاهای کوهستانی غرب ایران است که علاقه‌ای ویژه به طبیعت و حیات‌وحش دارد. در روستای او، لک‌لک‌ها هر سال مهمان خانه‌های مردم می‌شوند و اهالی با ساخت لانه و مراقبت از آن‌ها، پیوندی دیرینه با این پرندگان مهاجر برقرار کرده‌اند.

اما برای ربین، این رابطه فراتر از یک سنت روستایی است. او در میان زندگی روزمره و طبیعت پیرامونش با موقعیتی روبه‌رو می‌شود که علاقه‌اش به حیوانات را به چالشی جدی تبدیل می‌کند.

مستند «ربین و لک‌لک‌ها» تولید خانه مستند، محصول شبکه الجزیره و با پخش بین‌المللی شرکت اوریموند است.
این فیلم روز سه‌شنبه ۱۹ آبان، ساعت ۲۱:۳۰ به وقت ایران از شبکه مستند الجزیره پخش می‌شود و بازپخش آن چهارشنبه ۲۰ آبان، ساعت ۱۸:۳۰ خواهد بود.

لینک کوتاه خبر : http://defc.ir/Post/11130/