دوشنبه 18 بهمن 1400   |   اخبار مرکز ، انیمیشن    |    مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی ، دیوار چهارم ، ستارگان زیر باران

دو تولید مرکز گسترش راهی لیسبون پرتغال شدند

دو تولید مرکز گسترش راهی لیسبون پرتغال شدند

انیمیشن‌های «ستارگان زیر باران» به کارگردانی سارا نامجو و «دیوار چهارم» ساخته محبوبه کلایی در بخش مسابقه رسمی بیست و یکمین دوره جشنواره انیمیشن لیسبون پرتغال پذیرفته شدند.

به گزارش ارتباطات و اطلاع‌رسانی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، بیست و یکمین جشنواره انیمیشن لیسبون پرتغال از تاریخ 16 مارس (25 اسفند) در کشور پرتغال آغاز به کار خواهد کرد و فیلمهای کوتاه و انیمیشن از سراسر دنیا در این جشنواره با هم رقابت خواهند داشت.
 

در خلاصه داستان انیمیشن ده دقیقه ای «دیوار چهارم» آمده است:  «آرزو، خیال و خواسته‌هایش در یک آشپرخانه کوچک خلاصه شده؛ پسرک لکنتی آنجا مشغول بازی‌ست.» «ستارگان زیر باران» هم داستان پسرکی کوچک است. در متن خلاصه داستان این انیمیشن نوشته شده: «در روزی بارانی مسافران یک قطار شاهد سوار شدن پسرکی به قطار هستند. پسرک با معجزه‌های کوچکش نور را به دنیای آنها برمی گرداند.»

لینک کوتاه خبر : http://defc.ir/Post/4810/