چهارشنبه 09 آذر 1401   |   اخبار مرکز ، مستند    |    آرمان قلی پور ، فرزندان خونیار

«فرزندان خونیار» بهترین مستند کوتاه یک جشنواره روسی شد

«فرزندان خونیار» بهترین مستند کوتاه یک جشنواره روسی شد

جایزه بهترین مستند کوتاه یک جشنواره روسی به «فرزندان خونیار» ساخته آرمان قلی‌پور دشتکی (محصول مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی) اهدا شد.

به گزارش ارتباطات و اطلاع رسانی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، جايزه بهترين مستند كوتاه بخش رقابت بين الملل هفدهمين جشنواره بين الملي مستند «Won Together» روسيه به مستند «فرزندان خونيار» به كارگرداني آرمان قلي پور دشتكي و محصول مركز گسترش مستند و تجربي رسيد.

مستند «فرزندان خونیار» روايت دو برادر و دو خواهر بالای ٧٠ سال است كه تاكنون ازدواج نكرده‌اند و مردم روستان‌ها را طلسم شده و نفرين شده می‌پندارند... اين جشنواره از ١٩ تا ٢٣ نوامبر (28 آبان تا 2 آذرماه) در شهر Volgograd روسيه برگزار شد.

همچنین مستند «زری» به كارگرداني آرمان قلي پور دشتكي و محصول انجمن سينمای جوانان ايران جايزه بهترين مستند چهل و دومين جشنواره VGIK مسكو را دريافت كرد.

این مستند درباره بانویی است اهل ایذه خوزستان که با وانت کپسول‌های گاز را به 18 هزار روستایی بخش سوسن شهرستان ایذه می‌رساند و از این طریق زندگی خود و سه فرزندش را تامین می‌کند.

جشنواره VGIK همزمان با سالگرد تاسيس موسسه سينمايي گراسيموف روسيه برگزار می‌شود.

موسسه گراسيموف يكي از قديمي‌ترين مدارس سينمايي جهان محسوب مي‌شود. چهره هايي همچون لف كوله شف و سرگئي آيزنشتاين به عنوان مدرس در اين موسسه تدريس كرده‌اند و همچنين كارگرداناني چون آندري تاركوفسكي و سرگئي پاراجانف، الكساندر سوكوروف و صديق برمك در اين موسسه فارغ التحصيل شدند.

اين جشنواره نیز از تاريخ ١٤ تا ١٨ نوامبر (23 آبان تا 27 آبان ماه) در شهر مسكو برگزار شد.

لینک کوتاه خبر : http://defc.ir/Post/5502/