دوشنبه 28 مهر 1404   |   اخبار مرکز ، مستند    |    عبدالرضا نعمت الهی ، سینماحقیقت19 ، مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی

از مونیخ تا تهران/ «خانه آقای لایشت» آماده نمایش شد

از مونیخ تا تهران/ «خانه آقای لایشت» آماده نمایش شد

مستند کوتاه «خانه آقای لایشت» ساخته عبدالرضا نعمت‌الهی برای حضور در نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» آماده نمایش شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، فیلم تازه عبدالرضا نعمت‌الهی در حوالی مونیخ تصویربرداری شده و روایت سرنوشت خانه یک خانواده آلمانی است که توسط آنها ساخته شده و پس از آن، یک خانواده ایرانی در آن زندگی می کنند. این مستند کوتاه 10 دقیقه و متقاضی حضور در بخش کوتاه نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» است.

رضا کاویانی تصویربردار و هدایت احمدزاده آهنگ‌ساز این پروژه هستند. تهیه‌کنندگی و تدوین این فیلم را عبدالرضا نعمت‌الهی برعهده داشته است.

عبدالرضا نعمت‌الهی پیش از این مستند «برای پس از مرگم» و «مهدی عراقی را بکش» را کارگردانی کرده است.

لینک کوتاه خبر : http://defc.ir/Post/9639/%D8%A7%D8%B2_%D9%85%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%AE_%D8%AA%D8%A7_%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86/